Поліція у Львові почала посилено перевіряти транспорт на дотримання карантину

2933 0
Пасажири повинні бути у масках, а у салоні можуть одночасно перебувати така кількість пасажирів, скільки є сидячих місць.
Фото: Ігор Зінкевич

Фото: Ігор Зінкевич

Поліція у Львові почала посилено перевіряти громадський транспорт на дотримання карантину. Патрульні наразі працюють на магістральних вулицях Львова.

Читайте також: Безпечний проїзд. Як позбутися готівки у громадському транспорті Львова

Транспорт також перевіряють моніторингові групи районних адміністрацій Львівської міськради та працівники «Укртрансбезпеки». 

Транспорт у Львові курсує в режимі спецперевезень. Зокрема пасажири повинні бути у масках, а у салоні можуть одночасно перебувати така кількість пасажирів, скільки є сидячих місць.

Також нещодавно в комунальному транспорті встановили антисептики. Штраф за порушення карантину становить від 17 до 34 тис. грн. Посилено перевіряти транспорт почали після того, як на Львівщині почала різко зростати кількість хворих.

Додамо, що раніше епідеміологиня Оксана Пушкарьова розповіла ;Tvoemisto.tv, як їздити в громадському транспорті так, аби уникнути зараження коронавірусом. Зокрема необхідно дотримуватися дистанції та не розмовляти з пасажиром, що сидить поруч.

Читайте також: ПЛР-проблема або Чи потрібний цей тест для виїзду закордон

Нагадаємо, адаптивний карантин продовжили до 31 липня. Натомість на Львівщині карантин не послаблюють щонайменше до 30 червня, але дозволили запустити регіональний транспорт.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!