Поліція у Львові затримала 19-річного хлопця з пістолетом, який стріляв у маршрутці

7735 0
Зброя була не вогнепальна, проте, зазначають в поліції, могла бути перероблена.
Фото: Петро Нек / Facebook

Фото: Петро Нек / Facebook

Учора, 2 липня, близько 22:00 у Львові в автобусі, що їхав вулицею Володимира Великого, 19-річний хлопець вистрілив з пістолета. Постраждалих, як повідомляє речниця патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій, немає.

Поліцію викликав водій 

«Хлопець поводився неадекватно. Його затримали. Поруч лежав предмет, схожий на пістолет, а при поверхневій перевірці у нього виявили магазин та патрон. Поліцейські опитали свідків і викликали на місце слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції. Раптом у 19-річного юнака почалися судоми, тому на місце викликали швидку», – каже Катерина Рибій.

Читайте також: На вулиці Львова виїде мотопатруль

Втім, у лікарні на Кульпарківській медики після огляду затриманого сказали, що він симулює, тож хлопця відправили у відділок, куди викликали і його маму. Йому загрожує відповідальність за хуліганські дії.

Катерина Рибій уточнила, що, попередньо, зброя, що вилучили у хлопця – не вогнепальна. Але щодо цього проведуть експертизу, бо вона може бути переробленою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!