Поліція у Львові затримала грабіжника, який нападав на магазини

1658 0
Зловмисник причетний до щонайменше п’яти розбійних нападів на крамниці у Львові.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

У Львові поліцейські затримали чоловіка, що грабував магазини, погрожуючи зброєю. Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини.

Злочинця затримали під час чергового нападу на крамницю у Шевченківському районі Львова. Під час затримання у 31-річного львів'янина вилучили, ймовірно, револьвер та набої до нього. Зброю та боєприпаси відправили на експертне дослідження. 

Як встановили правоохоронці, зловмисник причетний до щонайменше п’яти розбійних нападів на крамниці у Шевченківському, Галицькому та Франківському районах Львова.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. За розбій чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!