Поліція у Самборі склала протокол на посадовців через урочистий захід без масок та дистанції

2400 0
Чиновники проводили урочисте відкриття нового приміщення відділу освіти.
Фото зі сторінки Самбірської міськради у Фейсбук

Фото зі сторінки Самбірської міськради у Фейсбук

Правоохоронці склали адмінпротоколи через те, що в управлінні освіти відбувся захід із порушенням карантинних вимог. За повідомленням поліції, присутні зібралися у закритому приміщенні без масок, не дотримувалися соціальної дистанції та інших карантинних обмежень. 

Протокол склали на організатора заходу – керівника відділу освіти Самбірської міської ради та голову міськради. Йдеться про адміністративне правопорушення, передбачене ст. 44-3 (порушення правил щодо карантину людей) КУпАП. Санкція статті передбачає штраф для посадових осіб у розмірі від 34 до 170 тисяч гривень.

Порушення відбулося очевидно, коли відділ освіти «переїхав» у приміщення колишньої дитячої лікарні і організував з цього приводу урочисте відкриття.

Нагадаємо, 1 липня Самбірський міськрайонний суд вирішив не штрафувати священника через масову ходу із винесенням плащаниці 17 квітня під час карантину у Самборі. 

17 квітня у Самборі парафіяни влаштували масову ходу. Тоді поліція склала на чотирьох учасників заходу протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП. Санкція статті передбачає покарання – штраф 17 до 34 тисяч гривень та на посадових осіб – від 34 до 170 тисяч гривень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!