Поліція відкрила кримінал через львівського псевдопаркувальника

2042 0
При собі у 46-річного львів’янина виявили талони на паркування, яких у Львові не видають.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Львівська поліція відкрила кримінальне провадження через паркувальника-шахрая, який працював на паркмайданчиках у центрі міста. 

За скоєне 46-річному львів'янину, який вдавав з себе паркувальника, загрожує до трьох років обмеження волі. Вчора, 22 червня, чоловіка затримали на вулиці Шпитальній, де він незаконно збирав готівку за нібито паркування автомобілів.

При собі у 46-річного львів’янина виявили талони на паркування, яких у Львові не видають. 

Нагадаємо, що схожий випадок у Львові зафіксували у січні, коли невідомий, який також представлявся консультантом, збирав готівку за паркування.

Додамо, що оплата за паркування на комунальних майданчиках відбувається автоматично і працівники готівку не збирають. Брати готівку за паркування можуть лише на закритій парковці, в касі на виїзді перед шлагбаумом, при цьому видавши квитанцію. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!