Поліція встановила особу попутника зниклого львів’янина Тараса Познякова

5741 0
Співробітники поліції встановили особу попутника зниклого львів’янина Тараса Познякова, який скористався сервісом BlaBlaCar.
фото: Варта 1, kv.npu.gov.ua

фото: Варта 1, kv.npu.gov.ua

Про це в коментарі УНН повідомив речник ГУ Національної поліції Київської області Микола Жукович.

Він зазначив, що правоохоронці встановили особу, яка була попутником Тараса Познякова, однак не підтвердив і не спростував інформацію про те, що цією особою є чоловік, фото і особисті дані якого з'явились у ЗМІ.

«Я не можу сказати, що ми їх не встановили, але цю особу, яку пропєчатано, ... що це вона (підозрюваний — ред.) — це не зовсім правильно. Розумієте, я не можу ні підтвердити, ні спростувати. Але те, що наші встановили, — це так, але я не думаю, що це чоловік, якого показують”, — повідомив Микола Жукович.

Також речник поліції повідомив, що ніяких нових подробиць у справі Тараса Познякова на цей момент немає.

Так, сьогодні, 18 квітня, у ЗМІ з’явилася інформація про те, що правоохоронці встановили особу першого підозрюваного у справі про зникнення львів’янина. Він начебто раніше воював в одному з добробатів.

Слід зазначити що правоохоронці знайшли автомобіль зниклого львів’янина в одному з гаражів Києво-Святошинського району. Власника гаража, де знайшли автомобіль зниклого львів’янина Тараса Познякова, опитали правоохоронці.

Нагадаємо, працівники поліції Київської області перевіряють обставини зникнення хлопця 1991 року, який автомобілем вирушив зі Львова до Києва. Оперативні служби Львівщини працюють спільно з оперативниками Київської області.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!