Поліція вилучає документи у «Львівспецкомунтрансі»

1619 0
На підприємстві кажуть, що це може зупинити роботу підприємства, яке займається вивозом сміття з міста.
Фото: hronika.info

Фото: hronika.info

Сьогодні зранку на підприємство «Львівспецкомунтранс», яке займається вивозом сміття, прийшли працівники правоохоронних органів, які вкотре вилучають документи і проводять перевірку, інформує прес-служба Львівської міської ради з посиланням на директора ЛКП Тараса Стефанишина.

Читайте також: «Львівспецкомунтранс» прозвітувався, як витратив 97 мільйонів

«Зараз у нас триває чергове вилучення документів. Правоохоронні органи проводять перевірку. У ситуації, коли місто завалене сміттям, такі дії можуть призвести до зупинки роботи підприємства. Відтак, ми не зможемо виконувати свої зобов’язання перед містом щодо вивезення та захоронення ТПВ», - розповів прес-службі Тарас Стефанишин.

ЛКП «Львівспецкомунтранс» обслуговує понад 23% міста Львова щодо вивезення ТПВ.

Нагадаємо, сьогодні голова ЛОДА Олег Синютка запропонував Андрієві Садовому передати обласній адміністрації функції вивозу твердих побутових відходів та управління саме ЛКП «Львівспецкомунтрас» для того, щоби вивезти зі Львова накопичені відходи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!