Поліція закликає водіїв міняти літні шини на зимові

1480 0
Також у поліції нагадують, що в осінньо-зимовий період керування автомобілем вимагає більшої зосередженості.
Фото: zak-kor.net

Фото: zak-kor.net

Поліція закликає водіїв почати змінювати літні шини на зимові. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

«Як би нам не хотілося, щоб тепло трималося на вулиці якомога довше, але останніми днями стало відчутно прохолодніше. А у деяких регіонах навіть пролітає перший сніжок. Це сигнал не тільки про те, що потрібно одягатися тепліше і пити побільше гарячого чаю, а й про те, що час змінити літні шини на зимові», – йдеться в повідомленні.

Зимові шини мають набагато краще зчеплення з дорогою, м'якший склад і не твердіють при низьких температурах. Окрім цього, вони сприяють комфортному й безпечному пересуванню дорогами.

Також у поліції нагадують, що в осінньо-зимовий період керування автомобілем вимагає більшої зосередженості та вміння діяти у непередбачених ситуаціях. Необхідно обирати безпечну швидкість руху, дотримуватися безпечної дистанції і відмовитися від небезпечних маневрів.
 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!