Можливі провокації рф. У поліції закликали українців не ігнорувати повітряну тривогу наступного тижня

1315 0
Громадян просять заздалегідь дізнаватись про укриття в місцях перебування 23 – 25 серпня.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

На час посиленої безпекової ситуації, у святкові дні 23 – 25 серпня поліцейські закликають українців дотримуватися сигналів повітряної тривоги та обов’язково ховатися в укриття. Про це перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив в ефірі національного телемарафону, пише УП.

За його словами, поліцейські підрозділи відповідно будуть стежити за порядком і здійснювати безпекові заходи. Мешканців просять заздалегідь дізнаватись про місцезнаходження укриттів у своїм населених пунктах при планування маршрутів пересування.

Читайте також: Як у Львові відзначатимуть День Прапора та День Незалежності. Програма заходів 

«Що стосується порад громадянам на ці дні… перш за все при плануванні своїх маршрутів, переміщення, в обов’язковому порядку, заздалегідь дізнавайтеся, де є місця укриття, щоби у випадку коли лунає сигнал повітряної тривоги ви могли дуже швидко і оперативно дістатися до укриття. Відповідно сам сигнал тривоги треба виконувати безумовно і безальтернативно, щоб максимально убезпечити себе», – зазначив Білошицький.

Додамо, що напередодні у вечірньому відеозверненні президент Володимир Зеленський сказав, що наступного тижня росія може намагатися здійснити особливо жорсткі дії.

За словами радника глави Офісу президента Михайла Подоляка, агресор може збільшити на День Незалежності кількість ракетних обстрілів певних українських міст.

Зазначимо, 23 серпня в Україні відзначається День державного прапора, 24 серпня виповнюється 31 рік незалежності нашої держави.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!