Поліція затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві львів’янина у 2015 році

1669 0
За словами правоохоронців, чоловік виконував роль кіллера.
Фото: поліція Львівської області

Фото: поліція Львівської області

Поліцейські затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві львів’янина 25 вересня 2015 року. Про це повідомили у Нацполіції.

Випадок трапився на вул. Генерала Грекова, 8. Того дня озброєні чоловіки у камуфляжній формі прямо із автівки «БМВ» розстріляли 50-річного львів’янина та втекли. Саму ж автівку залишили неподалік, біля будинку №30 на вул. Варшавській.

Підозрюваними у вбивстві виявились 36-річний львів’янин-кіллер та раніше судимий за розбій 47-річний мешканець Львова. Під час злочину він «працював» водієм. Обидвоє виїхали закордон та з 29 грудня 2016 року перебували у міжнародному розшуку.

У червні 2017 року одного із них було виявили поблизу Неаполя, що в Італії, та 4 лютого доправили в Україну. Сьогодні ж, 13 липня, у Яремчі на Івано-Франківщині поліцейські затримали кіллера. Йому готують підозру та обирають запобіжний захід. Йому загрожує до 15 років в’язниці або довічне ув’язнення.

Додамо, що тоді ЗМІ писали, що до вбивства причетне злочинне угрупування «Морда», лідер якого Володимир Дідух, за словами рідних, погрожував чоловіку.

У Нацполіції підтверджують, що 50-річний чоловік дійсно мав стосунок до криміналу й був раніше судимий.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!