Поліція затримала водія вантажівки, який скоїв ДТП із 28 постраждалими

3099 0
ДТП сталась поблизу села Гамаліївка Львівського району.
Фото: Поліція Львівської області

Фото: Поліція Львівської області

Вчора, 17 січня, близько 17.30 на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Гамаліївка Львівського району сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок ДТП 28 пасажирів маршрутки, серед яких троє дітей, отримали тілесні ушкодження.

Джерело: Поліція Львівської області

Як попередньо встановили правоохоронці,водій вантажного автомобіля «МАН» з напівпричепом, виїжджаючи на головну дорогу, не надав перевагу в русі маршрутному автобусу БАЗ, внаслідок чого сталось зіткнення. Від удару автобус перекинувся на бік. Під час ДТП у маршрутці перебувало 38 пасажирів – з них 28 отримали тілесні ушкодження. Вік потерпілих – від 3 до 83 років. Серед травмованих  –  троє дітей.

Читайте також: Львів'янка загинула в ДТП у черзі на перетин кордону

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Водія вантажівки затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Наразі проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, що двох пацієнтів у важкому стані госпіталізовано в лікарню св. Пантелеймона. Туди ж доправили пацієнта із ампутацією ока. Загалом в лікарню на Миколайчука потрапило 11 пацієнтів. Вісьмох потерпілих доправили в лікарню св. Луки, одного – у св. Миколая, ще одного постраждалого після огляду залишили на місці. До роботи на ДТП було задіяно 12 карет швидкої допомоги.

__________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!