Поліція затримала водія, який кермував із пивом у руках

1452 0
У відділку чоловік відмовився проходити тест на вміст алкоголю в крові.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Працівники патрульної поліції Львівської області у Винниках затримали водія, який керував авто з пляшкою пива у руках. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції Львівщини.

Читайте також: У Львові шукають свідків смертельного ДТП

Згідно з повідомленням, водій автомобіля Audi ледь не збив дитину на пішохідному переході. Заявниця звернулася до поліції та вказала, що за кермом чоловік вживав пиво. 

«Патрульні виявили вказаний транспортний засіб через 2 хвилини після виклику. Водій дійсно пив пиво, в руках тримав цигарку, а з автомобіля голосно лунала музика. Його зупинили, попросили вимкнути музику та пред’явити документи. На що чоловік сказав, що забув їх. Водій поводився зухвало та мав очевидні ознаки сп’яніння», — повідомляє прес-служба.

За словами правоохоронців, водій поводився агресивно та ігнорував звернення патрульних. На чоловіка склали протокол затримання та доставили до відділу поліції, де він відмовився проходити перевірку на вміст алкоголю в крові. Справу порушника передали до суду.

Читайте також: Чемність заради життя. Як допомогти львів'янам цивілізовано поводитись на дорогах

Нагадаємо, що в місті триває кампанія «Безпечні дороги», спрямована на покращення ситуації з безпекою руху. #безпечні дороги — соціально-інформаційний проект медіа-хабу «Твоє Місто» за участі соціальної ініціативи УГКЦ «Хтось не зробить» та Патрульної поліції Львівщини, спрямований на покращення ситуації з безпекою руху в місті Львові.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!