Поліція затримала причетних до розбійного нападу на салон краси у центрі Львова

1551 0
30-річний житель Києва та 47-річний мешканець Одеси заходили у салони, застосовували до адміністраторів сльозогінний газ, нищили майно, підпалювали приміщення і втікали.
Фото: Василь Хомин

Фото: Василь Хомин

Поліцейські Львівщини спільно з колегами з Києва та Одеси затримали зловмисників, причетних до нападів на салони краси. Як встановили правоохоронці, затримані 30-річний житель Києва та 47-річний мешканець Одеси заходили у салони, застосовували до адміністраторів сльозогінний газ, нищили майно, підпалювали приміщення, після чого втікали.

Зокрема, 30 листопада 2021 року, близько 19.00, в один з львівських салонів краси, розташований на вулиці Шота Руставелі, увірвались невідомі чоловіки з масками на обличчях, один з яких застосував до адміністраторки балончик із сльозогінним газом та штовхнув її на підлогу. Після цього зловмисники понищили меблі і підпалили приміщення. Коли почалась пожежа, вони втекли, а адміністраторка повідомила про подію у поліцію.

За цим фактом співробітники слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – позбавлення волі на строк від 3 до 10 років. Невдовзі суд обере затриманим запобіжні заходи.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!