У притулок для тварин, де сталася пожежа, придбали польову кухню

1847 0
На територію ЛКП «Лев» уже привезли польову кухню, яку згодом прийме притулок «Милосердя».
фото: Марта Сирко

фото: Марта Сирко

У притулку «Милосердя» незабаром з’явилася нова польова кухня вартістю 47 тисяч гривень. Про це йдеться в сюжеті «24 каналу». Львівське комунальне підприємство «Лев» придбало польову кухню для притулку, в якому пожежа знищила усі запаси їжі для тварин та інвентар для приготування. Наразі притулок не може прийняти обладнання, адже спершу слід відбудувати накриття, щоб кухня не пошкодилася. Поки що волонтери готуватимуть їжу для тварин на вогні у великому казані. Вартість польової кухні разом із доставкою становить 47 тисяч 600 гривень. 
 

Нагадаємо, 5-го лютого у Брюховичах сталася пожежа у притулку для тварин «Милосердя». На момент прибуття рятувальників вогонь повністю охопив будівлю. Запаси дров, що зберігалися там, сприяли інтенсивному поширенню пожежі. Від згорання врятували будівлю, розташовану поруч. У притулку мешкали приблизно 300 тварин.

Опублікував Ярослав Сиваківський

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!