Польова кухня від львівських підприємців поїде на фронт 20 січня

2361 0
Задіяні у львівському Різдвяному ярмарку підприємці вирішили допомогти воякам на Сході. Насамперед обіцяють підтримати зведені батальйони, які сформовані з добровольців і отримують матеріальне забезпечення лише завдяки меценатам та волонтерам.
фото: modeli.com.ua

фото: modeli.com.ua

Організатор збору допомоги – львівська обласна організація Міжнародної асоціації ветеранів спецпідрозділів. Її активісти саме і доставлятимуть цю допомогу у зону бойових дій. Відтак, до 19 січня триватиме збір коштів, на які будуть закуплені продукти харчування для солдат та найнеобхідніші речі.

 

Читайте також: Львівські бізнесмени передали на фронт броньовик "Легіон". Фото

 

Польову кухню для батальйону вже придбав один з підприємців ярмарку. Зараз вона знаходиться на пр. Свободи біля ресторану «Княжий келих». Там же знаходяться і скриньки для збору коштів. Звіт перед громадськістю за зібрані кошти та відправка польової кухні з речами відбудеться 20 січня о 12 годині на пр. Свободи біля «Княжого келиха».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!