Політична реклама

Половина українців вважає телевізійну рекламу найефективнішою

1175 0
Згідно з результатами соціологічного дослідження, проведеного медіа-агентством Nirvana Media, 50% українців вважають телевізійну рекламу найефективнішим методом просування товарів і послуг.

Після телевізійної найбільш ефективною вважається зовнішня реклама (26%), а рекламі в інтернеті віддають перевагу 13% респондентів. Реклама у пресі та на радіо завоювала 3,7 та 1,6% відповідно.

Оптимальний рекламний носій повинен не лише забезпечувати максимальний охват цільової аудиторії, а й сприяти формуванню іміджу марки. Причому фахівці вважають, що максимальний ефект доступний за умови сприйняття бренда на чотирьох рівнях - емоційному, функціональному, раціональному і ціннісному.

Зазначимо, що дослідження було проведено на початку 2011 року методом онлайн-інтерв'ю із використанням панелі IVOX. Вибірка становить 1000 анкет. Структура вибірки відповідає складу інтернет-користувачів України за віком, статтю та регіоном проживання. Статистична похибка не перевищує 3%.

У березні повідомлялося, що 50% українців вважають якість реклами на українському ТБ такою, що не відповідає світовим стандартам, а ще 27% оцінюють її якість як низьку, - пише Новинар

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!