Політична реклама

Половина віз, які видає львів'янам Генконсульство Польщі, безкоштовні

1435 0
Близько 50% віз, які видає Генеральне консульство Польщі у Львові, – безкоштовні.

З вересня минулого року набула чинності угода, що передбачає надання деяких національних віз безкоштовно, - повідомив генконсул Республіки Польща у Львові Ярослав Дрозд.

Також генконсул додав, що у зв’язку зі вступом в дію угоди про спрощення візового режиму між Україною і ЄС буде видаватися більше безкоштовних віз, бо з’явилося декілька нових категорій громадян, які можуть такі візи отримати. Це, в тому,і представники числі релігійних організацій, і молодь до 25 років, яка їде на семінари.

Однак, великої зміни не буде, оскільки до таких категорій у них були спрощення і раніше.

Крім того, генконсул розповів, що відповідно до угоди про спрощення візового режиму між Україну і ЄС, визначені у цій угоді категорії громадян України можуть отримати багаторазову візу до 5 років, якщо вони починали з короткострокової візи, потім отримали річну шенгенську візу.

Джерело: Zik


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!