Політична реклама

Половини львів'ян не знає про термінали продажу квитків

1409 0
Понад 24% львів’ян купують квитки на проїзд в електротранспорті в терміналах, ще майже 24% – у кіосках. А 52% опитаних львів’ян купують квитки у водія.

Такі результати дослідження, які провів Центр вивчення громадської думки Інституту міста у вересні 2013 року, повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Майже 61% опитаних користувачів, які користуються терміналами, зазначили, що це зручно у придбанні квитка, ще 23% львів’ян – що такий спосіб придбання квитка сприяє зменшенню конфліктів, а майже 29% зазначили, що використовують термінал, оскільки цікавляться новою технікою.

Однак 50% опитаних мешканців зазначили, що вперше чують про існування терміналу для купівлі квитків, 25% – що не мають навиків користування, а 9% не довіряють техніці.

Переважна більшість опитаних (75%), львів’ян, які використовують термінали для купівлі трамвайних та тролейбусних квитків, користуються можливістю здійснення благодійного внеску замість отримання решти;  19,7% мешканців-користувачів терміналів замість решти поповнюють  мобільний рахунок, ще 7% користувачів намагаються купувати квитки так, щоб решти не лишалось.

Нагадаємо, на початку квітня 2013 року виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про встановлення у місті терміналів для купівлі квитків на проїзд у міському електротранспорті.

 Довідка. Дослідження проводилось методом експрес-опитування за участі студентів-соціологів Національного університету «Львівська Політехніка». Вибіркова сукупність становить 400 осіб.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!