Польща передала Україні рефрижератори для повернення тіл загиблих захисників

1321 0
Автомобілі передадуть для роботи формувань в Дніпропетровській та Запорізькій областях.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Польша надала два спеціалізованих рефрижератори MAN для виконання завдань з перевезення та повернення загиблих українських військових. Про це заявив уповноважений з питань зниклих безвісти за особливих обставин Олег Котенко.

Читайте також: Польща передасть Україні вісім гаубиць Krab

За його словами, для виконання таких завдань в Україні не вистачає спеціалізованих автомобілів. Зазначається, що автомобілі передадуть для роботи формувань в Дніпропетровській та Запорізькій областях.

«Дякую усім, хто долучився до вирішення цієї проблеми. З упевненістю можу сказати, що завдяки наданій техніці ми зможемо більш оперативно працювати в цьому напрямку. Ми обов’язково повернемо тіла всіх загиблих бійців додому», — сказав Котенко.

Нагадаємо, українські біженці отримали право на перетин кордонів Євросоюзу з електронним документом Diia.pl. Таку посвідку громадянам України видаватимуть у Польщі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!