Польща почала встановлювати протитанкові укріплення на кордоні з білоруссю

785 0
У лютому почалося будівництво укріплень на кордоні з Калінінградською областю.
Фото: Mariusz Błaszczak

Фото: Mariusz Błaszczak

Польща почала зводити укріплення на кордоні з білоруссю, у тому числі встановлювати протитанкові їжаки. Про це повідомив міністр оборони Польщі Маріуш Блащак.

«Сьогодні солдати почали зводити укріплення на кордоні з Білоруссю. Це частина нашої стратегії оборони та стримування», – написав міністр у Twitter.

Він також нагадав, що у лютому почалося будівництво укріплень на кордоні з Калінінградською областю. 

Зазначимо, влітку 2021 року у Польщі після шести місяців робіт завершили спорудження 5-метрового паркану на кордоні з білоруссю. Довжина паркану – майже 190 км. Крім того, в країні заявили про намір звести електронний паркан на кордоні з росією.

 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!