Польща та країни Балтії закриють кордони з рф та Білоруссю

2974 0
Рішення почне діяти у найближчі три дні.

Польща, Латвія, Литва та Естонія у найближчі кілька діб розпочнуть процес повної транспортної ізоляції росії. Країни закривають кордони з рф та Білоруссю. Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм.

«Минулого тижня ми офіційно звертались до наших колег з проханням зупинити будь-яке автомобільне сполучення з РФ та РБ. Дякуємо усім міністрам транспорту перелічених країн. Реакція миттєва. Чекаємо остаточного результату», – написав він.

Читайте також: Країни Балтії відмовилися від російського газу

Зі слів Найєма, коли рішення запрацює, а це через 48-72 години, та кордони з рф і Білоруссю будуть повністю закриті, тоді всі автосполучення та транспортні перевезення стануть неможливими.

Нагадаємо, активісти блокували вантажівки на польсько-білоруському кордоні, які попри санкції, намагалися ввезти товари з Євпопи. Раніше 21 країна ЄС закрила свій повітряний простір для російських літаків. Також низка країн закрила свої порти для суден рф.


 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!