Польська авіакомпанія більше не літатиме до Львова

1672 0
29-го жовтня SprintAir виконала свій останній політ до Львова.
фото: sobytiya.net

фото: sobytiya.net

Польська авіакомпанія SprintAir припинила польоти у Львів. Про це повідомляє Центр транспортних стратегій.

Причиною став не підписаний договір між перевізником та адміністрацією аеропорту Радом. Старий договір на співпрацю діяв півтора року.

«В неділю, 29 жовтня, ми зробили останній регулярний пасажирський рейс з аеропорту Радом. Ми хотіли б подякувати всім нашим пасажирів за їхню довіру, вибір рейсів SprintAir і багато теплих слів і приємних коментарів, які ми мали задоволення чути, виконуючи польоти до Львова, Праги і Гданська! Ми щиро дякуємо аеропорт Радом за дуже успішну співпрацю протягом більш ніж півтора року!», – йдеться в офіційній заяві авіакомпанії.

Читайте також: Wizz Air скасовує плату за ручний багаж

Довідка. SprintAir почала літати до Львова з Радом в червні 2016 року. Рейс обслуговувався літаком Saab 340, що вміщає 33 пасажири. Також авіакомпанія могла стати потенційним оператором лінії Львів–Зелена-Гура. Проте цей напрям так і не відкрили.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!