Польська компанія підписала меморандум про видобуток газу на Львівщині

4935 0
Йдеться про співпрацю на Берестянській ділянці (Львівська область).
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Нафтогаз і польська нафтогазова компанія PGNiG підписали меморандум про взаєморозуміння. Зокрема, про реалізацію низки проєктів насамперед у західному регіоні України на кордоні з Польщею. Про це повідомили у пресслужбі Нафтогазу.

«PGNiG має підтверджений успішний досвід відкриття родовищ і видобутку газу у Польщі – в регіоні, що межує з українською частиною Карпат. Водночас компанія має вдалі приклади розвитку газовидобувного бізнесу зокрема у Норвегії», – зазначив головний виконавчий директор Групи Нафтогаз Отто Ватерландер.

Йдеться, зокрема, про співпрацю на Берестянській ділянці (Львівська область), за якою Нафтогаз уклав угоду про розподіл продукції з урядом наприкінці 2020 року.

«Ми особливо зацікавлені у розвитку видобутку газу в Західній Україні. Цей регіон межує з зоною нашої діяльності у Польщі, і наші дослідження свідчать про його перспективність. Ми раді нагоді спільної розробки нових родовищ Нафтогазу в цьому регіоні включно з розробкою Берестянської ділянки, за якою нещодавно було укладено угоду про розподіл продукції», – повідомив головний виконавчий директор PGNiG SA Роберт Перковський.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!