Польська компанія планує видобувати газ на Львівщині

1906 1
Ідеться про нафтогазову компанію PGNiG SA.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Нафтогазова компанія PGNiG SA підписала угоду з українською групою компаній ЕРУ про розвідку і видобуток газу у Львівській області, повідомляє пресслужба польської компанії.

«Угода, яку ми підписали сьогодні, дозволить нам видобувати природний газ в дуже перспективному регіоні. Я впевнений, що наше партнерство з ЕРУ сприятиме підвищенню цінності обох компаній», – сказав голова правління PGNiG SA Петро Возняк.

Читайте також: У Львові встановили найбільшу в Західній Україні фасадну сонячну електростанцію. Фото

У польській компанії вважають, що регіон може мати потужний виробничий потенціал, який можна порівняти з найбільшим в Польщі газовим родовищем Перемишль, що є найбільшим в пошті.

Поляки розпочнуть роботу із розвідки родовищ на глибині 2,5 тис. метрів. Це почнеться, щойно будуть отримані всі необхідні дозволи та документи.

PGNiG та ERU беруть участь у експорті природного газу в Україну з 2016 року. Дві компанії також постачали газ українському оператору «Укртрансгаз».


Читайте також:
9 Грудня, 2019 22:44
Андрій У реченні нижче закінчення незрозуміле:
У польській компанії вважають, що регіон може мати потужний виробничий потенціал, який можна порівняти з найбільшим в Польщі газовим родовищем Перемишль, що є найбільшим в пошті.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!