Польська компанія придбала фірму для видобутку газу на Львівщині

933 0
Компанія планує буріння свердловини №1 на Библівській площі глибиною 2500 м.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Антимонопольний комітет надав дозвіл компанії «Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo S.A.» (м. Варшава, Польща) на придбання частки у статутному капіталі ТОВ «Карпатгазвидобування».

Польська компанія придбала понад 50% частки в статутному капіталі ТОВ «Карпатгазвидобування».

«Карпатгазвидобування» (колишня назва «Карпатська індустріальна група 2014»), як повідомляє ExPro Consulting, володіє спеціальним дозволом на користування надрами на Библівській площі у Мостиському та Старосамбірському районах Львівської області до 2036 року. Компанія планує буріння свердловини №1 на Библівській площі глибиною 2500 м.

Бенефіціарними власниками ТОВ «Карпатська Індустріальна Група 2014» через компанію «Еру Менеджмент Сервісез ЛЛС» є Ярослав Мудрий та Дейл Перрі з частками 51% та 49% відповідно.

Нагадаємо, що у березні цього року Нафтогаз і польська нафтогазова компанія PGNiG підписали меморандум про взаєморозуміння. Зокрема, про реалізацію низки проєктів насамперед у західному регіоні України на кордоні з Польщею. 

Компанія PGNiG SA підписала угоду з українською групою компаній ЕРУ про розвідку і видобуток газу у Львівській області у 2019 році.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!