Польсько-український інструментальний дует виступить у Львові

1595 0
У суботу, 14 лютого, у Будинку органної та камерної музики, що на вулиці Степана Бандери, 8, відбудеться концерт «BARVINSKY DUO». Цей інструментальний дует представить львів’янам своє прочитання Шопена та Барвінского.

Віолончеліст Тарас Менцінський та піаністка Анна Стемпін-Ясновська утворили дует, з метою популяризації польської та української музики в своїх країнах та в зарубіжжі. Своїм виконанням творів для віолончелі і фортепіано Ф. Шопена та В. Барвінського - геніальних композиторів та віртуозних піаністів - дует підкреслює значну близькість музичного розвитку культур польського та українського народів.

 І віолончеліст Тарас Менцінський,  і піаністка Анна Стемпін-Ясновська, провадять свою незалежну сольну концертну діяльність, виступаючи з власними проектами. Але потреба в музично-філософському діалозі спонукала їх до спільного музикування. Вони звернулись до вершин камерної музичної літератури, і знайшли в них відображення своїх творчих естетичних пошуків.

Вхід вільний.

Концерт відбудеться у суботу, 14 лютого, у Будинку органної та камерної музики, що на вулиці Степана Бандери, 8 о 19.00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!