Поля лаванди біля Львова: нові місця для фото і відпочинку

53277 0
Тvoemisto.tv підготувало підбірку місць поблизу Львова, де нині цвіте лаванда.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Поблизу Львова є квітучі поля. Зокрема, є декілька локацій, де цвіте лаванда. Зараз якраз період, коли вона найбільш запашна.  Переважно, вхід на такі поля платний, подекуди окрему плату беруть і за фотографування. На деяких локаціях облаштовані усі умови для відпочинку та фотосесій, спеціальні арки, фотозони. А ще деякі господарства навіть пропонують придбати саджанці лаванди. 

«Казкова поляна»у Стрілках

Поблизу Львова у селі Стрілки на вулиці Галицькій,169 подружжя створило парк квітучих рослин «Казкові Поля». Тут росте понад 40 сотрів квітучих рослин. Зокрема на трьох гектарах поля посадили гортензії, спіреї, гібіскуси, вейгел, а також лавандове поле, яке є найбільшим за площею в околицях Львова.

До парку можна потрапити за пів години від кільцевої Львова.

Stavky Country Club у Жовтанцях

На Львівщині між селами Жовтанці та Ременів розташований відпочинковий комплекс Stavky Country Club. Там є два лавандових поля. Окрім лавандових полів та території є озеро, альтанки, ресторан та ігрова зона для дітей. Вхід на територію відпочинкового комплексу коштує 50 грн за людину. Якщо плануєте професійну фотосесію на лавандовому полі, то за годину перебування там доведеться заплатити 500 грн. Якщо не йдеться про професійну зйомку, то декілька фото гостям комплексу дозволяють робити безкоштовно.  

Зі Львова до Stavky Country Club дорога займе приблизно 40 хвилин.

«Лавандові кручі» у Роздолі

Приватне господарство «Лавандові кручі». На території домашнього садівництва охочі можуть також придбати саджанці лаванди. Година оренди лавандового поля для фото – 250 гривень.

Автом  туди можна доїхати за годину.

«Lavander dream» у Дублянах

Ще кілька сот кущів лаванди висадили на полях у Дублянах, на вулиці Садовій. Це місце створили спеціально для фотосесій. Лавандове поле у Дублянах працює щодня. Вхід безкоштовний. Вартість години зйомки від 300 до 400 грн.  

Автом туди можна заїхати за 15 хвилин, від межі Львова.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!