Поляки збудують на Львівщині сміттєпереробний завод

9057 0
Наступного року в Червонограді можуть розпочати будівництво сміттєпереробного заводу.
фото: vkurse.ua, vidido.ua, news.ub.ua

фото: vkurse.ua, vidido.ua, news.ub.ua

Під завод інвестору пропонують територію діючого міського підприємства переробки промислових побутових відходів. Депутати міста 15 серпня створили конкурсну комiсiю з вибору iнвестора та затвердили положення про порядок й умови проведення робіт з його будівництва, – повідомляє ІА ZIK.

У положенні прописали умови участі у конкурсі, його організацію і проведення, визначення переможця і порядок укладання інвестиційного договору. Також затвердили, щоб на майбутньому заводі проводився обов’язково збір і обробка елементів електроживлення, люмінесцентних ламп, побутової техніки.

Читайте також: Львів затвердив договір із Малеховом щодо рекультивації сміттєзвалища

Додамо, 13 вересня до Червонограда приїжджав президент польської фірми Naprzód Sp.zo.o. Анджей Адамчик. Ця компанія понад 20 років працює у переробній сфері: займається збором відходів, транспортуванням і утилізацією.

Президент польського підприємства висловив бажання співпрацювати з Червоноградом та інвестувати у цю галузь. Він готовий збудувати завод за новітніми європейськими технологіями, зменшивши об’єми сміття для захоронення шляхом сортування, пересіву та подрібнення. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!