Поливаний понеділок. Як це відбувається у Львові. Фото

7336 0
Місто підтримує Великодні традиції та запрошує мешканців і гостей Львова сьогодні на веселі забавляння й обливання «Поливаний понеділок». Про це повідомили в прес-службі Львівської міської ради.

Офіційне відкриття заходу відбулось о 12:00 на площі Ринок.
 
Активна зона для водних ігор та обливання, як і минулого року, облаштована на площі Ринок, перед входом до міської Ратуші. Для цього встановлені спеціальні системи, які подають воду, а також сушки для сушіння волосся. Окрім того, організовано ряд веселощів та водних забав. Всім охочим взяти участь у фестивалі видають пляшки та кульки з водою. Водяні бої на пл. Ринок триватимуть до 18:00 години просто неба.
 
 
Всіх тих, хто буде обливатися в інших частинах центральної частини міста, волонтери, громадські активісти та працівники правоохоронних органів будуть скеровувати на площу Ринок. 
 
 
 
 
 
 
 
Фото: прес-служба міськради, «Культурне місто»Сергій Круглов

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!