Помер актор львівського театру «Воскресіння» Володимир Геляс

3938 0
Актор помер на 58-му році життя.
Фото: Театр "Воскресіння"

Фото: Театр "Воскресіння"

21 вересня помер актор львівського театру «Воскресіння» Володимир Геляс. У театрі він працював понад 20 років. Про це повідомили на Facebook-сторінці «Воскресіння».

«21 вересня 2021 р. відійшов від нас Володя Геляс… Незмінний колега, партнер, друг… Протягом двох десятиліть він був поруч… Грав вистави… Радів, творив, сумував… Він залишиться у нашій пам’яті, як завжди радісна, імпульсивна і добра людина… партнер по сцені… Бракує слів, щоб висловити жаль і співчуття його родині… дітям…дружині… Бувай, друже!… Господь прийме тебе у свої обійми і утішить… і заспокоїть!», – йдеться у повідомленні.

Володимир Геляс працював у львівського театру «Воскресіння». Народився 31 січня 1963 року. Окрім гри на театральній сцені, актор також знявся у кількох фільмах, зокрема, у фільмах «Межа» та «Шляхетні волоцюги».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!