Помер колишній керівник міліції Львівщини Дмитро Загарія. Оновлено

23916 0
Дмитро Загарія помер у віці 64 роки.
фото: dyvys.info

фото: dyvys.info

Сьогодні, 2 липня, стало відомо про смерть колишнього очільника Головного управління міліції Львівщини Дмитра Загарії. Про це Тvoemisto.tv повідомили у Головному управлінні поліції області.

Йому було 64 роки. Про причини смерті наразі не повідомляють.

«Колеги по роботі пам’ятатимуть його як принципового керівника, фахівця. Більшу частину свого життя Дмитро Дмитрович віддав служінню людям – охороні прав та свобод громадян», – йдеться у повідомленні Головного управління поліції Львівщини.

Завтра, 3 липня, о 18.00 відбудеться парастас у храмі священномученика Климентія Шептицького, що на вулиці Кривоноса, 1 у Львові. Похорон пройде у цьому ж храмі у понеділок, 4 липня, о 13.00.

Додамо, що впродовж 2014-2016 років полковник міліції Дмитро Загарія очолював Головне управління МВС України у Львівській області. Його призначили на цю посаду одразу після Євромайдану, обравши за конкурсом, він пройшов громадську люстрацію. До того він працював заступником начальника Львівської обласної міліції у 2002-2005 роках.

У 2015 році біля Дебальцевого підірвався автомобіль, у якому їхав Дмитро Загарія. Він отримав поранення. Тоді група осіб на чолі з начальником ГУ МВС України у Львівській області відвідувала батальйон міліції особливого призначення «Львів» у зоні бойових дій на Донбасі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!