Помер легендарний футболіст і тренер львівських Карпат Ростислав Поточняк

2533 0
Про дату та час поховання Ростислава Поточняка обіцяють повідомити додатково.
Фото: Юрій Назаркевич

Фото: Юрій Назаркевич

На 75-му році життя не стало українського футболіста, легенди «Карпат» та харківського «Металіста» Ростислава Поточняка. Він помер у ніч з 26 на 27 липня. Про це повідомили спортивний журналіст Юрій Назаркевич та на офіційній сторінці футбольнного клубу Карпати.

«У 1966-1977 рр. Поточняк відіграв у захисті команди 369 (!) ігор (6 голів), поступаючись за цим показником лише Леву Броварському (463 гри). Володар Кубка СРСР-1969.  Багато років Ростислав Поточняк відіграв і за харківський «Металіст», ставши фіналістом Кубка-1983.  У 1991 р. був і головним тренером «Карпат»… Передавав свій невичерпний досвід юним футболістам львівського КЗ «ДЮСШ «Карпати» (колишня СДЮШОР-4)», – йдеться в повідомленні Юрія Назаркевича.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти молодій жінці із гострим лейкозом. Як долучитись

Про дату та час поховання Ростислава Поточняка обіцяють повідомити додатково.

Нагадаємо, що два роки тому у Львові збирали кошти на операцію ветеранові ФК «Карпати» та ФК «Металіст» 72-річному Ростиславові Поточняку. Тоді він перебував в лікарні та на нього очікувала складна операція із заміни кульшового суглобу. Після цього  ще тривала реабілітація.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!