Помер львівський фотохудожник Василь Пилип’юк

3638 0
Митець помер дорогою з Києва до Львова.
Фото: Фейсбук-сторінка Василя Пилип’юка

Фото: Фейсбук-сторінка Василя Пилип’юка

В суботу, 18 листопада, близько 7-ї години ранку помер відомий львівський фотохудожник Василь Пилип’юк. Інформація про смерть митця з’явилася на сторінці Василя Пилип’юка у Фейсбук, імовірно від найближчих родичів.

У повідомлені йдеться, що львівський фотохудожник помер по дорозі із Києва до Львова, куди повертався після роботи. Швидка допомога встигла доставити Василя Пилип’юка до реанімації, де діагностували масивну розшаровуючу аневризму грудного відділу аорти. На жаль життя митця врятувати не вдалося. 

Василю Пилип’юку було 67 років. За життя створив 67 фотоальбомів, значна частина яких була присвячена Львову. Останні роки він працював у Київському національному університеті культури і мистетцтв. 

Як повідомляє прес-служба ЛМР митця поховають у понеділок, 20 листопада, на Личаківському кладовищі. Прощання відбудеться у Храмі Пресвятої Трійці на вул. Тершаківців, 1а з 11:00 до 13:00.

Завтра, 19 листопада, о 17:00 відбудеться Парастас у Галереї імені В. Пилип’юка, що на вул. Стецькій, 3.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!