Помер львівський співак та композитор Ярослав Виджак

7314 0
Після перенесеної операції він перебував у реанімації у важкому стані.
Фото: скрін з відео

Фото: скрін з відео

Помер український композитор, аранжувальник та співак, львів’янин Ярослав Виджак. Після перенесеної операції він перебував у реанімації у важкому стані. Про це повідомила заслужена діячка мистецтв, режисерка Софія Кохмат у себе на Фейсбуку.

Декілька днів тому у Львові збирали кошти на лікування композитора.

«Не має вже... Щойно не стало Ярослава Виджака, композитора, поета, співака, керівника групи ВІА «Прометей», – каже вона.

Читайте також: Львів'ян просять допомогти зібрати кошти на операцію хлопчику з аутизмом

Для довідки

Ярослав Виджак народився 1953 року у Львові. Був засновником і художнім керівником ВІА «Прометей» та дівочого гурту «Мальви». Музичні твори одного з корифеїв української поп-музики, композитора, поета-пісняра звучать у виконання Білозірової «Ватри», Наталії Бучинської, Зеновія Гучка, Ігоря Богдана, дуету «Ріка життя», Іво Бобула та багато інших виконавців. Серед відомих пісень авторства Ярослава Виджака «Дика ружа», «Королева міста Лева», «Не сумуй, дівчино мила», «Не забудь» та інші.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!