Помер молодий ветеран АТО Микола Муравський, який жив та вчився у Львові

5383 2
Він був родом з Тернопільщини, але навчався та деякий час проживав у Львові.
фото: фейсбук

фото: фейсбук

У суботу, 4 січня, помер боєць 8-го батальйону Української добровольчої армії «Аратта» Микола Муравський «Цибуля». Про це повідомили на сторінці батальйону у Фейсбуку.

Він був родом з Тернопільщини, але навчався та деякий час проживав у Львові. Попередня версія смерті – самогубство.  

«Наш побратим віддав Богу душу...Вічна пам'ять, співчуття рідним. Попередня версія самогубство. Що було насправді і за яких обставин загинув Микола, встановить слідство», - йдеться у дописі.  

Микола Муравський родом із села Озерна на Тернопільщині. Закінчив ЛНУ імені Івана Франка і деякий час проживав у Львові. У нього залишилася дружина та двоє дітей.

 

 

 


Читайте також:
5 Січня, 2020 12:44
666 ... ті , хто попрацював із свідомістю таких от учасників АТО , заклали в неї (в їхню свідомість) програму на самознищення ... бо такі люди -- молоді , освічені , справжні патріоти , не потрібні для подальшої програми , за якою надалі будуть "розбудовувати" нашу Україну ... Слава Україні ! ...
5 Січня, 2020 12:38
666 ... "..Закінчив ЛНУ ім.І.Франка і деякий час проживав у Львові.." ... які ще "обставини загибелі" потрібні ? ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!