Помер підполковник Юрій Кожухар, який отримав поранення під час обстрілу Яворівського полігону

19179 0
Служив у Рава-Руській, Старичах. Рівному та Львові. Був учасником АТО/ООС.
Фото: Рава-Руська міська громада

Фото: Рава-Руська міська громада

26 березня помер військовослужбовець, підполковник Юрій Кожухар з Рави-Руської, який отримав поранення під час ракетних обстрілів Яворівського полігону. Про це повідомили у Рава-Руській громаді.  

Військовий Юрій Кожухар уродженець Кіровоградської області. З 1991 року до 2003 року проходив військову службу у Раві-Руській, згодом у Старичах, Рівному та Львові.

Читайте також: Сьогодні у Львові попрощаються із загиблим на Сході захисником

Брав участь у бойових діях в зоні АТО/ООС у складі 24-ї ОМБр як заступник командира 4 батальйону та 53 механізованої бригади к командир 2 батальйону. Після повернення працював старшим викладачем кафедри тактики факультету бойового застосування військ Національної академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного.

13 березня під час ракетного обстрілу Яворівського полігону отримав поранення.

Сьогодні, 27 березня відбувся Чин прощання з військовим у Гарнізонному храмі апостолів Петра і Павла у Львові. У Рава-Руській прощання відбуватиметься у Народному домі.

Завтра, 28 березня о 12:00 год у Рава-Руській пройде траурна процесія з Народного дому до церкви святих Бориса і Гліба ПЦУ (вул. Могильницького). Поховають Героя на міському кладовищі. 

Нагадаємо, що 13 березня, окупанти здійснили авіаудар по Міжнародному центру миротворчості та безпеки. За попередніми даними, там загинуло 35 військових. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!