Помер відомий львівський краєзнавець Олександр Шишка

1489 0
Історикові було 77 років.
Фото: Наукова бібліотека ЛНУ ім. Івана Франка

Фото: Наукова бібліотека ЛНУ ім. Івана Франка

15 вересня відійшов у вічність український історик, відомий краєзнавець, директор Науково-технічної бібліотеки університету Львівська політехніка (1993 - 2015 рр.) Олександр Шишка. Про це повідомила Наукова бібліотека ЛНУ ім. Івана Франка на своїй сторінці у Фейсбук.

«Любов до Львова та його історії супроводжували увесь творчий шлях дослідника. Олександр Володимирович був автором книг «Ти славен, Львове», «Слідами листопадових боїв», двотомника «Наше місто Львів», статей до «Енциклопедії Львова», членом авторського колективу і редактором матеріалів, що стосуються Львівської політехніки в «Енциклопедії сучасної України», – йдеться у повідомленні.

Олександр був нагороджений знаком «Відмінник освіти України», Почесними грамотами Міносвіти України та Міносвіти і науки України, медаллю «15 років Української Армії».

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!