Померла заступниця міністра освіти України Любомира Мандзій

38143 0
Любомирі Мандзій було 48 років.
Фото: ФБ Любомири Мандзій

Фото: ФБ Любомири Мандзій

Із життя пішла заступниця міністра освіти і науки України Любомира Мандзій. Про це повідомила політикиня та науковиця Оксана Юринець. Що стало причиною смерті наразі невідомо.

Любомирі Мандзій було 48 років.

Українська освітянка померла після важкої хвороби.

«Останні півтора року Любомира боролася з важкою хворобою, вона трималася до останнього», написали на сторінці освітянки.
 

Любомира Мандзій народилася  на Дрогобиччині. Закінчила Львівський університет ім. І. Франка за спеціальністю «географія». Упродовж 2016-2019 років була директоркою департаменту освіти і науки Львівської ОДА. У липні 2019 року перемогла у конкурсі на посаду начальника управління Державної служби якості освіти у Львівській області.

У вересні 2019 року її призначили на посаду заступника Міністра освіти і науки України. У період з 25 березня 2020 року до 25 червня 2020 року виконувала обов’язки Міністра освіти і науки України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!