Помірно тепло та майже без опадів. Якою буде погода у Львові протягом тижня

1827 0
Дощ прогнозують лише на початку тижня.
Фото: Слово і діло

Фото: Слово і діло

Від ранку до самого вечора у понеділок, 7 вересня, у Львові небо буде вкрите хмарами. Уночі очікується сильний дощ. Про це повідомляє Синоптик.

Вранці – без опадів, а до вечора дощ посилиться. Температура коливатиметься в межах 15-18 градусів тепла.

У вівторок, 8 вересня, похмура погода протримається протягом всього дня. Уночі слід очікувати дощу. Температурний максимум становитиме 19 градусів вище нуля.

До світанку у Львові в середу, 9 вересня, очікується хмарна погода, яка вранці проясниться. Без опаді. Удень стовпчик термоментра покаже 22 градуси з позначкою «плюс».

У четвер, 10 вересня, небо буде ясним, опадів не передбачають. Температура коливатиметься від 18 до 23 градусів тепла.

У п'ятницю ранці небо у Львові буде ясним, таким й залишатиметься протягом усього дня. Без опадів. Температурний максимум становитиме 19 градусів вище нуля.

На вихідних, 12-13 вересня, погода обіцяє бути сонячною, а небо ясним. Опадів теж не прогнозують. Стовпчик термометра покаже 22-24 градуси з позначкою «плюс».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!