Політична реклама

Помститись оселі зла - рецензія на прем'єру фільму

1818 0
Твоє місто спільно з Планетою Кіно ІМАХ у Львові започатковує нову рубрику для львів'ян - кіноогляди. Ми рецензуватимемо найкращі чи найрезонансніші новинки кіно, аналізуватимемо, рекомендуватимемо кому може бути цікавим їх перегляд. Першим для рецензії нашим журналістом ми обрали фільм "Оселя зла. Відплата", світова прем'єра якого була днями.

Наступна 5 частина фантастичного екшену «Оселя зла. Відплата» продовжує історію про смертельний Т-вірус корпорації Амбрелла, який спустошує Землю, перетворюючи населення в легіони бездушних зомбі.

Тепер настав час для Еліс відімстити злу по-справжньому. І свою помсту головна героїня починає з самої середини оселі  всього зла.

Проте,  головна героїня Еліс в цій частині бореться не лише проти монстрів, але й проти жахливих спогадів з минулого. Весь фільм переплетений спогадами та страхами Еліс. Минуле матеріалізується і починає переслідувати Еліс в прямому сенсі того слова…

Фільм наповнений якісними спецефектами і гострими моментами. 3-D зображення ще більше підсилює спецефекти, робить глядача учасником фільму. Глядач тримтить, переживає разом із героями: ось, здається, небезпека вже позаду– як наструпний момент кидає тебе в напругу.

У фільмі майже немає лінії особистих почуттів, проте яскраво виражена самопожертва заради інших. Герої кидаються насмерть, щоб зберегти життя чужим для них людям.

Отож, переглянути захоплюючий екшн буде цікаво як юним любителям гостросюжетного кіно, так і старшим, втомленим від робочої рутини людям, які бажають відволіктись і скуштувати трохи адреналіну.

Весь фільм герої боряться за своє життя і за право жити всьому світу, проте зло сильне та живуче, важко передбачити чи не стане наступний удар – останнім…

Переглянути фільм у Львові можна у Планеті Кіно ІМАХ, що у ТК "Кінг-Кросс Леополіс".

ТЕГИ: кіно, показ, imax

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!