Понад 100 людей у парку «На Валах» плетуть сітки для військових. Фото

1392 0
Виготовлені сьогодні сітки передадуть військовим, які перебувають у Донецькій області.
фото івана станіславського/твоє місто

фото івана станіславського/твоє місто

У парку «На Валах» біля Львівської ОВА мешканці області, переселенці, діти разом з волонтерами штабу Порохової вежі плетуть маскувальні сітки для українських бійців. Захід розпочався о 12:00 і попередньо триватиме до 17:00.

Як повідомили у пресслужбі Львівської ОВА, одночасно сітки розміром 10х6 м та 10х10 м плетуть близько 130 людей. Куратори-волонтери показують, як це правильно робити, долучатися можуть навіть і ті, хто ще не пробував їх плести. Поки батьки плетуть сітки, діти мають можливість у дитячому куточку намалювати, написати, вирізати чи просто зробити листівку для українських військових.

Читайте також: Тероборонівці Львівщини просять допомогти придбати авто на передову

Виготовлені сьогодні сітки передадуть військовим, які перебувають у Донецькій області.

Читайте також: На першій лінії. Як львівський «Дударик» відкрив прихисток Святого Лазаря для переселенців

 
 
Нагадаємо, що з початку повномасштабного вторгнення у Львівській національній академії мистецтв працює волонтерський штаб із плетіння маскувальних сіток. За словами координаторки штабу Олесі Дацко, із кожним днем попит на маскувальні сітки зростає, особливо у літній період. Так, охочих закликають доєднатися до ініціативи та допомагати з плетінням сіток для Збройних Сил України.
Фото Івана Станіславського/Твоє місто

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!