Понад 120 населених пунктів Львівщини залишилися без світла

1095 0
До ускладнень в роботі систем енергопостачання призвели складні погодні умови.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Через складні погодні умови 30 та 31 січня на Львівщині без електропостачання залишилися 84 пункти повністю і 40 частково. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

«Протягом доби 30 січня та в ніч на 31 січня по території області зберігалися складні погодні умови (пориви вітру, сніг та мокрий сніг, дощ), що призвело до подальших ускладнень в роботі систем енергопостачання», – зазначають у пресслужбі.

Станом на 06:00 год. 31 січня внаслідок негоди аварійно відключено електропостачання у 124 населених пунктах області. Зазначимо, що ремонтні роботи по відновленню електропостачання здійснюють 59 бригад у складі 253 осіб та 88 одиниць техніки.

Читайте також: Де не буде світла у Львові, Брюховичах та Сокільниках

Нагадаємо, що у Львові та області спрогнозували значне погіршення погоди. Зокрема очікують сильний північно-західний вітер від 25 до 28 метрів за секунду. 

Сьогодні, 31 січня, прогнозують північно-західний вітер від 9 до 14 метрів за секунду, а вночі пориви від 19 до 24 м/с, місцями 25 – 27 м/с і хуртовини. Температура вночі становитиме від 1 до 6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

1 лютого синоптики передають невеликий сніг вночі та помірний вдень, буде хмарно з проясненнями, а на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура вночі становитиме від 2 до 7° морозу, в горах 10 – 12° морозу, вдень 0 – 5° морозу. Більше про погоду на тиждень тут.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!