На правах реклами

lifecell запустив 4G для мешканців 373 населених пунктів Львівщини

1790 0
Тепер зв’язком четвертого покоління можуть користуватися жителі 1 460 міст і сіл регіону.

Мобільний оператор lifecell значно розширив покриття швидкісного мобільного інтернету у Львівській області. За три місяці 2021 року понад 171 тис. мешканців з 373 населених пунктів Львівщини отримало можливість користуватися 4G від компанії.  

Зокрема, завдяки розширенню мережі у Львівській області велика кількість мешканців регіону отримала доступ до швидкісного мобільного інтернету від lifecell. Тепер зв’язком четвертого покоління можуть користуватися жителі 1 460 міст і сіл регіону. Загалом, у березні до 4G від lifecell було підключено 107 населених пунктів.

У компанії зазначають, що найбільшими населеними пунктами на Львівщині, де в першому кварталі цього року з’явився зв’язок 4G, стали: Старий Самбір (Самбірськиий район), Уличне (Дрогобицький район), Лопатин (Червоноградський район), Доброгостів (Дрогобицький район) і Прилбичі (Яворівський район).

Мешканці регіону також почали частіше користуватися мобільним інтернетом. Його використання збільшилося на 33% порівняно з аналогічним періодом 2020 року. Лідерами із використання мобільного інтернету були такі населені пункти: Львів, Червоноград, Старичі, Стрий та Дрогобич. Лідерами за кількістю і тривалістю голосових розмов стали жителі Львова, Червонограда, Борислава, Сокаля і Нового Роздолу.

Повідомляється, що протягом другого півріччя 2020 року швидкісний мобільний зв’язок 4G від lifecell з’явився в 1 250 населених пунктах, де мешкає понад 800 тис. осіб. Загалом у 2020 році понад 1 млн мешканців різних регіонів України отримало доступ до швидкісного мобільного інтернету lifecell. Наразі доступ до 3G та 4G від lifecell мають уже 75% українців.

У 2021 році мобільний оператор продовжує активно працювати над подальшим розгортанням покриття, яке дозволить скоротити розрив у доступі до цифрових послуг між невеликими населеними пунктами та містами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!