Поціновувачі айкідо з України та Європи з’їдуться до Львова

2248 0
У суботу та неділю, 23-24 травня, у СК «Динамо», що на вулиці Василя Стуса, 4, відбудеться Міжнародний навчальний семінар з Айкідо Йосінкан під керівництвом відомого майстра та керівника Міжнародної Федерації Йосінкан Сусуму Чіно 8 Дан, Японія. Організаторам заходу є Українська фундація Йошинкан Будо.
фото: restlingua.com, aikidocenterlv.com.ua, aikidojo.kharkov.ua

фото: restlingua.com, aikidocenterlv.com.ua, aikidojo.kharkov.ua

Метою заходу, за словами організаторів, є популяризація спортивних та фізкультурних традицій українського суспільства, забезпечення здорового способу життя, а також виховання гармонійної, цілеспрямованої і всебічно розвинутої особистості.

Учасники семінару – діти віком від 5 років та дорослі – вік необмежений. Захід відвідають понад 200 учасників серед них, представники різних міст України (м. Київ, м. Полтава, м. Запоріжжя, м. Харків. м. Кам'янець-Подільський, м. Самбір, м. Новояворівськ). Також захід відвідають представники шкіл Айкідо з Німеччини, Польщі та Чехії.

Розклад семінару:

23-24 травня (субота-неділя)

10:00 - 13:00 заняття для дітей

16:00 - 19:00 заняття для дорослих

Адреса проведення семінару: м. Львів, вул. Василя Стуса, 4, СК «Динамо».

Контакти: Володимир Ващишин, тел. 063-307-00-00, [email protected]

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!