Понад 200 українських туристів застрягли в аеропорту в Єгипті на шляху до Львова

3065 0
Повернення українців до аеропорту Львова планують вночі 29 квітня.
Фото: imgclf.112.ua

Фото: imgclf.112.ua

215 українських туристів понад добу не можуть вилетіти із аеропорту єгипетського курорту Шарм-ель-Шейх до Львова. Про це інформує Zaxid.net.

Рейс мав вилетіти учора, 27 квітня о 12:25. Рейс виконує авіакомпанія YanAir.Однак із технічних причин пасажири більше доби очікують на літак.

Як йдеться на Facebook-сторінці Департаменту консульської служби МВС України, всіх пасажирів перевели до готелю та забезпечили харчуванням.

Читайте також: Чого потребують українці. 5 підказок для залізниці та аеропортів

«Прибуття нового літака на заміну очікується о 17:00 і виліт з пасажирами, відповідно о 18:00. Збір пасажирів на виїзд до аеропорту почнеться після отримання повідомлення про виліт запасного літака з України. Посольство України в Єгипті тримає цю ситуацію на контролі», – повідомляють у консульській службі МВС.

За словами керівниці львівського аеропорту Тетяни Романовської, рейс YanAir вилетить з Єгипту о 21:00 та прибуде до Львова о 01:00 29 квітня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!