Понад 25 вулиць Львова до 3-ї години ночі будуть без води

3568 0
Як проінформували у ЛМКП «Львівводоканал», сьогодні, 23-го листопада, у Залізничному районі міста тривають роботи по підключенню водопроводу, який замінили під час реконструкції вулиці Городоцької.
фото: pravo-znaty.org.ua

фото: pravo-znaty.org.ua

Водопостачання обмежено для 65 тисяч мешканців вулиць: Городоцька, Апостола, Курмановича, Руденська, Широка, Сяйво, Любінська, Виговського, Сигнівка, Ряшівська, Патона, Каховська; Терлецького, Проста, Багряного, Рівна, Суха, Окружна, Кондукторська, Кравченко, Народна, Сулими, Спокійна, Зиг-Заг, Канівська, Медведецького, Пташина.

Читайте також: Цього тижня у Львові відкриють вулицю Садову

«Зараз ми виконуємо переврізки у 17-ти місцях. До виконання робіт залучено понад 40 чоловік, 10 одиниць спецтехніки. Сподіваємося завершити роботи та відновити подачу води у повному обсязі орієнтовно о 3 годині ночі», – коментують у ЛМКП «Львівводоканал».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!