Понад 300 медиків зголосилися допомогти у боротьбі з пандемією у Львові

1605 0
Зараз відділи кадрів профільних лікарень Львова, які займаються хворими з Covid-19, починають проводити співбесіди.
фото: центр легеневого здоров

фото: центр легеневого здоров'я

300 медиків зареєструвалось до єдиної бази для боротьби з пандемією. Ще 43 зателефонували на Гарячу лінію міста. Це і лікарі, які мають відповідну освіту, але працюють в іншій галузі, і люди з Львівської та інших областей. Про це під час ранкового ефіру на радіо «Люкс FM» повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Читайте також: У Львові виявили британський штам коронавірусу

«Кількість людей із Covid-19, які потребують госпіталізації, збільшується. Станом на суботу в Львівській області госпіталізували 338 хворих з коронавірусом, день перед тим – 224», – каже він.

Зараз відділи кадрів профільних лікарень Львова, які займаються хворими з Covid-19, починають проводити співбесіди, обговорюють з ними умови праці.

Нагадаємо, що у Львові шукають медиків для лікування хворих із Covid-19. У місті беруться формувати базу лікарів, які готові приєднатись до порятунку людей. Фахівців закликають телефонувати на гарячу лінію міста – 1580, або заповнити онлайн-форму

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!