Понад 500 гейм-розробників приїдуть на конференцію до Львова

2219 0
Львів увійшов у трійку міст східної Європи, де проводять конференції для розробників ігор: 21-го січня місто збере понад 500 учасників на GameDev Conference.
фото: Bublbe.com

фото: Bublbe.com

Уперше в Україні під час конференції відбудеться сертифікація Unity 3d. "Учасники GameDev Conference Lviv 2017 матимуть можливість зареєструватися та пройти сертифікацію Unity 3d, яка перевіряє знання розробника та надає міжнародне визнання їхніх навичок", – інформує прес-служба Львівської міської ради.

Своїм досвідом під час GameDev Conference Lviv ділитимуться приблизно 50 спеціалістів: девелоперів, дизайнерів, паблішерів та власників студій з України, США, Румунії, Польщі, Білорусі та інших країн, які посідають перші місця у гейм-розробці. Серед них – представники таких компаній як CD Projekt RED, Amazon, TinyBuild, Ubisoft, SoftServe, BozkaGames, Wargaming, Crystal Clear Soft, Vile Monarch, iLogos, Self Employer,  Gameloft, 5000BC та інші.

5 потоків конференції – GameDev Business, GameDev Tech, GameDev Art, GameDev Indie та Workshops – охоплять усі аспекти від геймдизайну, програмування, арту до паблішингу, просування та історій успіху.

Програму конференції доповнить ігрова частина: шоукейси та презентації ігрог-фіналістів конкурсу Ukrainian Game Award. Розробники матимуть нагоду зібрати відгуки від колег та експертів і позмагатись за звання найкращих у 5 номінаціях. Голосування за фіналістів конкурсу триває до 12 січня на сайті конференції. Переможці Ukrainian Game Award отримають квитки на закордонні події для гейм-розробників та цінні подарунки.

Більше інформації на сайті конференції - http://gamedev.lviv.ua

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!