Понад 500 тисяч користувачів Yasno відмовилися від паперових платіжок

894 0
Врятовані дерева та заощаджений час: які ще переваги користування електронними платіжками.
Фото: Yasno

Фото: Yasno

Щороку клієнти енергопостачальної компанії Yasno, що забезпечує доставку електрики в оселі Києва, Дніпропетровської та Донецької області, допомагають зекономити понад 6 млн аркушів паперу, що близько 700 врятованих дерев. Про це повідомляють у компанії.
 
З кожним роком дедалі більше українців відмовляються від паперових платіжок та переходять на онлайн-рахунки. У Yasno кажуть, що більше півмільйона клієнтів компанії вже користуються виключно електронними платіжками та онлайн-оплатами.
 
 

«Цьогоріч плануємо врятувати ще більше дерев. Невдовзі опублікуємо способи відмови від паперових платіжок»– анонсували у Yasno.

 
Окрім позитивної сторони у вигляді збереження екології, клієнти надають перевагу онлайн-рахункам через наступні фактори:
  • не потрібно чекати листоношу, йти у банк та стояти в черзі до каси. Рахунок в Особистому кабінеті або той, що надійде у вайбер/смс-повідомленні, можна оплатити за кілька хвилин та у зручний час (але не пізніше 20 числа);
  • немає комісії при онлайн-оплаті;
  • можна не накопичувати паперові платіжки задля контролю споживання та платежів. Уся інформація — в електронній абонентській книжці Особистого кабінету чи мобільного застосунку YASNO.

 

Нагадаємо, цього місяця столичний водоканал запустив функцію отримання платіжок електронною поштою. У компанії щомісячно надсилають абонентам 1 мільйон 100 тисяч, із яких лише половина використовується для оплати у відділеннях банків, решта (5 500 кг паперу = 55 дерев) – стає макулатурою (у розрахунку 100 кг паперу – 1 зрубане дерево.

Ігор Ющенко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!