Понад 500 українських туристів застрягли у Греції. МЗС працює над тим, щоби їх повернути

1664 0
25-26 червня мають відбутися авіарейси за маршрутами Салоніки – Київ, Салоніки – Львів та Іракліон – Київ, якими в Україну зможуть повернутися понад 500 громадян.
Photo by Hello Lightbulb on Unsplash

Photo by Hello Lightbulb on Unsplash

Через призупинення діяльності грецької туристичної компанії Mouzenidis Travel понад 500 українських туристів застрягли у Греції. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба каже, що в МЗС працюють над тим, аби надати допомогу українським туристам в Греції. 

«Посольство в Афінах та консульство України в Салоніках разом з Державним агенством розвитку туризму та українськими туроператорами працюють над вирішенням труднощів із поселенням в готелях та поверненням наших туристів на Батьківщину», – йдеться в повідомлення Міністерства.

Читайте також: Лоукостер Bees Airline відкриває продаж квитків зі Львова на острів у Греції

Зокрема, 25-26 червня мають відбутися авіарейси за маршрутами Салоніки – Київ, Салоніки – Львів та Іракліон – Київ, якими в Україну зможуть повернутися понад 500 громадян. 

Нагадуємо, що задля уникнення проблемних ситуацій клієнти Mouzenidis Travel перед поїздкою до Греції мають обов‘язково зв‘язатися з готелем для перевірки дійсності придбаного туру.  Для допомоги в Греції просять звертатися на цілодобові «гарячі лінії» Посольства України в Афінах: 069 327 656 06 та Консульства України в Салоніках: 069 079 62 985.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!